Homoktövis mézben - 250g
Homoktövis mézben - Pleva
• minőségi cseh méz
• szibériai csoda
• észak citromfája
Homoktövis - Szibériai csoda
„Kivételes mézkülönlegességeink választékát kiegészítettük egy homoktövis változattal. Nem ismeri a homoktövist? Ez egy gyönyörű fás növény. Oroszországban a homoktövist "szibériai csodának" vagy "észak citromfájának" nevezik. Ebből a jótékony növényből 5%-ot adtunk a mézhez."
Minőségi cseh méhméz
Minden mézünknél ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb minőségűek legyenek, és a feldolgozás során ne melegítsük őket 40 °C-nál magasabb hőmérsékletre. Ennek köszönhetően minden mézünk alkalmas a nyers étrendhez. A minőség mellett arra is összpontosítunk, hogy mézeink cseh eredetűek legyenek. Az egyik ok, amiért cseh mézet kínálunk, az, hogy testünk számára megfelelőbb (egészségesebb) olyan élelmiszereket fogyasztani, amelyek abból a régióból származnak, ahol élünk.
A homoktövis krémesített mézben van
Minden adalékanyagos mézünkhöz krémesített mézet használunk. A méz krémesítése egy olyan technológiai eljárás, amely mechanikus keveréssel történik, amelynek során a méz finom, krémes állagot kap. Az így feldolgozott méz nem kristályosodik, kellemes állagát hosszú ideig megőrzi, és könnyen kezelhető - puha marad, könnyen adagolható, jól kenhető, és mégsem folyik.
Az adalékanyagos mézeknél a krémesítést azért is alkalmazzuk, mert a krémes állag megakadályozza, hogy az adalékanyag elváljon a méztől, és ha mégis elválás történik (ez főleg a kakaóbabra vonatkozik, amely hajlamos felfelé úszni), a krémesített méz könnyen összekeverhető.
Az Európai Parlament és a Tanács 1924/2006/EK rendelete értelmében nem adhatunk meg további információkat és egészségügyi állításokat erre a termékre vonatkozóan (további információk). A homoktövis konkrét hatásairól ezért kérjük, olvassa el a külső internetes forrásokat.
Összetevők
méz, homoktövis
Vélemények
Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés