Mellarius 370 W-os mézlegelő készülék
370 W / 230 V teljesítményű pásztor méz krémezés. Nagyon nagy teljesítményű, a méhészek körében népszerű készülék, minden hétköznapi méhész számára elegendő kapacitással. Ez a modell előrelépés a hasonló, a motorba integrált időzítővel rendelkező termékekhez képest. Rozsdamentes acélból készült rajláda és minden egyéb alkatrész is található, így a készülék gondozása nagyon egyszerű. A készüléket csomagolt állapotban szállítjuk, telepítése egyszerű és szinte bárki által elvégezhető. A felszerelés nem tartalmaz ragasztócsavart/spirált/prizmát vagy tárolóedényeket ragasztott méz számára. Ezért javasoljuk a megvásárlását.
Az eszköz összeszerelésének menete:
- Távolítsa el a hajtóműves motort a karról.
- Távolítsa el a kereszttartót, és csavarja le a két csapot a kerekekkel együtt.
- Távolítsa el a középső csavart a keresztrúd rakodó fiókéhez.
- A kereket a csappal mindkét csavarral a keresztrúdra csavarjuk.
- A kereszttartót az rajládaba helyezzük, abba úgy kell behelyezni, hogy a kerékcsapok a kereszttartó alsó oldalán legyenek.
- Most a második kereket is csavarjuk a csappal.
- A motort a sebességváltóval a karra tesszük. A szorítófejnek lefelé kell mutatnia.
- Eltávolítjuk a motor függőleges mozgatásához a rögzítőcsavart a kar mentén, és cseréljük egy kézikerékkel ellátott csavarra.
- A váll elejétől feltesszük a profilhuzatot.
- Ellenőrizzük a teljes összeszerelést és teszteljük az eszköz működését.
További információk és a készülék telepítésének részletesebb leírása a készülékhez mellékelt útmutatóban található.
Legelő méz
Szüret után azonnal legeltethetjük a mézet. De teljesíteni kell, i.e. méz "oltása". Adjon hozzá 1–2 kg már pasztőrözött mézet az új mézzel ellátott vödörba. Ha kisebb edényekben legeltetünk, akkor elég a mézkrémesítőgép propellerén/spirálján/prizmáján hagyni a legeltetési méz maradványait. A pasztőrözött méz hőmérsékletének körülbelül 25 Celsius foknak kell lennie.
A mézes pasztőröző használata:
Vélemények
Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés